Hvem er vi

QSvar består af et netværk af specialister, hvis baggrund er bred og hvis viden kommer fra chef- og ekspertstillinger i den virkelige verden, hvor udfordringer er en del af hverdagen – og løsningerne ikke kan afleveres som konsulentrapporter uden ansvar for den faktiske effekt af disse.

Fælles for os er, at vi er passionerede i det vi laver – og topmotiverede til også at yde en indsats udenfor den normale arbejdstid. Derudover har alle stillinger, hvori der er en vis fleksibilitet, samt en accept hos vores arbejdsgiver til, at vi i vores fritid kan hjælpe andre, naturligvis under streng hensyntagen til habilitet samt at der på ingen måde må opstå interessekonflikter. Vi er meget omhyggelige på dette område – og den enkelte konsulent arbejder derfor på tværs af brancher.

Vores service er unik - og leveres af konsulenter, hvis ekspertise og viden er helt i top – ikke ud fra teorier, men gennem en spændende hverdag, hvor man til dagligt har hånden på kogepladen – og selv skal tage ansvaret for de løsninger der findes. Dette adskiller os grundlæggende fra konsulenter der er arbejder på fuld tid – og hvis ansvar reelt aldrig starter – men hvis opgave stopper, den dag fakturaen er betalt.

Vores koncept betyder også, at vi kan levere ydelser til en stærk konkurrencedygtig pris, der ligger langt fra de konsulentpriser der typisk skal betales for rådgivning på det niveau vi lever. Alle tilknyttede ressourcer har mindst 25 års erfaringer – og alt efter problemstilling og branche, så kan vi enten hjælpe 110% - eller 0% (grundet interessekonflikter), hvilket vi hurtigt får afdækket under den indledende snak, inden vi for alvor går i gang.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og løfte din virksomhed til nye højder gennem vores dedikerede ekspertise.
Til toppen