Om os - og vores koncept

QSvar består af et netværk af digitale specialister, hvis baggrund er bred og hvis viden og erfaringer kommer fra chef- og ekspertstillinger i den virkelige verden. Her opstår både muligheder og udfordringer løbende – og opgaver afsluttes ikke alene gennem hypoteser og anbefalinger, men gennem konkrete handlinger og endelige implementeringer.

Fælles for os alle er, at vi er passionerede i det vi laver – og topmotiverede til også at yde en indsats udenfor den normale arbejdstid. Fælles for konsulenterne er også, at de sidder i faste stillinger med en vis fleksibilitet – herunder naturligvis en accept til, at man i egen tid hjælper andre. Dette naturligvis under streng hensyntagen til habilitet samt at der på ingen måde må opstå hverken direkte eller indirekte interessekonflikter. Vi er meget omhyggelige på dette område – og den enkelte konsulent arbejder derfor typisk helst på tværs af brancher.

Vores service er unik og professionalismen høj – hvilket typisk allerede står klart for kunden efter første samtale. Du vil meget hurtigt opleve, at opgaverne løses med en praktisk og opdateret viden fra den virkelige verden – og ikke ud fra teoretiske antagelser, der ofte bedst virker når man som afsender ikke har noget reelt ansvar for den fremtidige effekt af disse. Det at vi selv har en hverdag, hvor ”hånden er kogepladen” gør en forskel – og er en af de faktorer, der grundlæggende adskiller os fra andre aktører i konsulentbranchen, herunder konsulenter der er ”skrivebordsteoretikere” på fuld tid – og hvis ansvar reelt aldrig starter, men med garanti stopper den dag fakturaen er betalt.

Vores koncept betyder derudover, at vi kan levere ydelser til en pris der ligger langt fra de konsulentpriser man typisk opkræves. Alle tilknyttede ressourcer har mindst 25 års erfaringer – og alt efter problemstilling og branche, så kan vi enten hjælpe 110% - eller alternativt takke pænt nej til opgaven, grunde mulige interessekonflikter.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og løfte din virksomhed til nye højder gennem vores dedikerede ekspertise.

Vores forum

QSvar har skabt et unikt forum, bestående af både nuværende og tidligere samarbejdspartnere. Det udgør dermed en mangfoldig samling af eksperter og professionelle fra forskellige fagområder. Dette netværk, let tilgængeligt gennem QSvar.dk, er en sjælden mulighed for at dykke ned i et fællesskab, hvor du hurtigt og fuldt annonymt får adgang til fagprofessionelle der måtte have samme udfordriner som dig. Netværket er opdelt i to separate grupper - en for ordergiver (kunder) og en for leverndører.

Vi beder om forsat forståelse for, at leverandører ikke har adgang til ordregiverforumet og vi forbeholder os forsat retten til at afvise anøsninger om adgang for profiler, hvis profession falder udenfor de emner og teamer der løbende drøftes her.

Som medlem får du adgang til en omfattende vidensdatabase på QSvar.dk, samt muligheden for at chatte med vores trænede AI indenfor de områder QSvar.dk tilbyder rådgivning. Vi har en åben AI på vores hjemmeside - der er dog kun er trænet i materialer der iøvrigt er tilgængelig på hjemmesiden, mens vores forumAI også er trænet på baggrund af de modeller, skabeloner og egenudviklede analyseværkøjer vi iøvrigt bruger.

Du optræder fuldt annonymt og har altid fuld kontrol over dine bidrag, med mulighed for løbende at slette eller ændre dem. Vi forbeholder os retten til uden varsel og notifikation at fjerne indlæg der ikke lever op til forumets formål, indeholder personlige oplysninger, eller på anden måde vurderes som upassende.

Arbejder du sammen med en konsulent tilknyttet QSvar, vil du typisk tilbudt et medlemskab i dette forum. Alternativt er du velkommen til at kontakte os direkte via e-mail, så tager vi dialogen derfra. Dette er din mulighed for ikke blot at berige dit professionelle netværk, men også for at spille en rolle i en levende udveksling af digital ekspertise og konkrete erfaringer fra konkrete aftaleforhold og hverdagsproblemer.

BEMÆRK: Vi har pt. lukket for tilgagn af nye brugere til vores forum. I løbet af kort tid forventer vi, at åbne artikler/kommentarer bliver tilgængelige for alle via hjemmesiden!

Til toppen